Regañás —a nuestra manera— viudas y con orégano

Regañás —a nuestra manera— viudas y con orégano

Hey everyone, I hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Regañás —a nuestra manera— viudas y con orégano. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.

Regañás —a nuestra manera— viudas y con orégano is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It's enjoyed by millions daily. It is easy, it is fast, it tastes yummy. They are fine and they look fantastic. Regañás —a nuestra manera— viudas y con orégano is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Regañás —a nuestra manera— viudas y con orégano, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Regañás —a nuestra manera— viudas y con orégano delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this recipe, we must first prepare a few components. You can have Regañás —a nuestra manera— viudas y con orégano using 9 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.

Gracias a @Sergio_Vichez, estos días que andamos locos por casa, unos con reformas y otros intentando que no se pase ni hambre ni sed, pudimos disfrutar de esta delicia....
A pesar de que tengo mil ideas para ir cambiándolas, como agregarle otras especias (empezamos con orégano, y están espectaculares.... pero las opciones son infinitas) también queremos probar a hacerlas más pequeña y rectangulares -como las originales-..... pero solas así, con un poquito de embutido ibérico y un buen vino o cerveza, son un manjar!

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Regañás —a nuestra manera— viudas y con orégano:

  1. Para las regañás viuditas:
  2. 250 g Harina de trigo
  3. 1 Sobre Levadura panadero
  4. 100 ml Agua caliente
  5. 50 ml Aceite de oliva virgen extra
  6. Pizca Sal
  7. Para las regañás de orégano:
  8. Mismas cantidades e ingredientes que para las viuditas
  9. 3 Cucharaditas orégano seco

Instructions to make to make Regañás —a nuestra manera— viudas y con orégano

  1. En dos boles grandes -uno para las viuditas, y el otro para las que llevarán el orégano- echamos todos los ingredientes, y amasamos durante unos minutos hasta que se despegue bien de las manos.
  2. Nos quedarán dos masas de este aspecto. Las cubrimos con film transparente y dejamos reposar 30 minutos a temperatura ambiente, y 1 hora más en nevera.
  3. Transcurrido el tiempo, las masas crecerán ligeramente; las amasamos de nuevo.
  4. Hacemos con la masa una especie de cilindro -con cada una de las masas-.
  5. Con un cuchillo bien afilado, vamos cortando láminas muy finitas, a mí me salieron alrededor de 25 -en cada una-. Espolvoreamos con un poco de harina sobre cada una de las láminas, y las estiramos con ayuda de un rodillo.
  6. Precalentado el horno a 180º C, ponemos las láminas súper finitas sobre la silicona/papel antiadherente, y esta sobre la rejilla del horno... y a esperar de 12 a 15 minutos.
  7. Y a disfrutar!!! Estas son las viuditas:
  8. Estas son las que llevan orégano:

As your experience and also confidence expands, you will certainly discover that you have a lot more all-natural control over your diet and adapt your diet regimen to your personal preferences over time. Whether you want to serve a dish that makes use of less or more ingredients or is a little basically spicy, you can make basic changes to achieve this objective. Simply put, start making your recipes on schedule. When it comes to fundamental food preparation skills for newbies you do not need to learn them however just if you understand some basic food preparation methods.

This isn't a total overview to quick as well as simple lunch dishes yet its good something to chew on. With any luck this will certainly get your innovative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family without doing too many square meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this exceptional food Recipe of Speedy Regañás —a nuestra manera— viudas y con orégano. Thanks so much for reading. I'm confident you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Pizza con masa de Coliflor

Champiñones al ajillo

Sepia a la plancha con guarnición